Bankkort - Mycket fakta och information om Bankkort
Vilket är det bästa bankkortet?

Bästa Bankkort

Bästa Bankkortet kan bero på vem man frågar och hur ens situation ser ut. För ungdomar finns alla bankkort som är riktade till yngre samlade på denna länk och även vilket bankkort som rekommenderas.

Om du redan har en bank och bankkonton bör du undersöka hur banken ligger till avgiftsmässigt för bankkortet men även räntenivåer på inlåningsräntan och räntan ifall du vill låna pengar av dem. Om det finns bättre banker ska du naturligtvis byta.Några bra bankkort

Om du har nära till en ICA affär och kommer använda ditt bankkort även på andra ställen än mataffärer som vill enkelt kunna ta ut pengar kan ICA Bankens bankkort troligtvis vara det bästa alternativet för dig men även COOP:s bankkort kan vara intressant.

Ifall du inte har någon nära koppling till en bank och besöker sällan banker kan det vara bra att fundera på att skaffa ett bankkonto och bankkort från någon av nischbankerna.

Undersök då bankkorten från någon av dessa banker:

Rekommenderade Bankkort

De två bankkort som för de flesta är de bästa bankkorten att välja är ICA Bankens Bankkort eller Skandiabankens Bankkort.