Bankkort - Mycket fakta och information om Bankkort
Kontantkort för mobiltelefoner

Kontantkort för mobiltelefoner

Kontantkort för mobiltelefoni som används istället för ett vanligt mobilabonnemang. Detta innebär att man i förväg betalar in en viss summa pengar till en mobiltelefonoperatör och kan därefter använda kontantkortet i alla mobiltelefoner som inte är operatörslåsta.

Kontantkorten för mobiltelefoner och dess möjligheter växer ständigt. Med mobiltelefonens kontantkort kan man inte bara betala sina telefonräkningar med utan allt fler och mer avancerade tjänster dyker upp.

Att betala bussavgifter med kontantkort eller telefonkort är vanligt och ibland enda sättet att betala bussavgiften på. Det börjar även dyka upp parkeringsplatser som kräver att man har kontantkort eller telefonkort.

Allt fler personer som har mobiltelefon från sitt arbete skaffar ett separat kontantkort för att kunna betala dessa småavgifter på ett enkelt sätt.Att välja kontantkoer för mobiltelefonen

När man ska välja vilket kontantkort för mobiltelefoni som är bäst för mig är det viktigt att först definiera vad man ska använda kontantkortet till. Vill man ha kontantkortet för att surfa på är det en operatör som är billigast och ska man ha ett kontantkort där man mest SMS:ar är ett annat kontantkort bäst. Här går vi igenom de olika operatörernas kontantkort och förklarar vilket kontantkort som passar dig.